Funderar på att köra Google Drive

 Google Drive ett wordprogram i molnet

Jag har under sommaren läst Startitups nyhetsbrev. På deras Facebookgrupp hittade jag ett inlägg om en hemsida som hette ”Hjälp mig nu”. Hjälp mig nu har många bra Youtubeklipp på sin sida. Det har bra instruktionsfilmer om Photoshop och Excel. Själv föll jag för instruktionsfilmen om Google Drive.

 
 

 

Hur kan jag har missat Google Drive?

 Hur kan jag ha missat Google Drivefliken på Googles hemsida? Jag som söker på Google flera gånger om dagen. Det är ju aldrig för sent att ändra sig. Jag har gjort en skärmdump på Google Drive se nedan.

 Du måste ha ett Google konto för att logga in. Sen kan du läsa dina dokument från laptopen eller mobilen. Lär mer om Google Drive på

http://www.hjalpmig.nu/google/grunderna-i-google-dokument/

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.