Holy Green när du behöver snabb näringsrik mat

Har du problem med att hinna med att laga mat inför helgen så har Holy Green utkörning fram till klockan 18.30. Skulle du hellre hämta på vägen hem så har de också öppet till 1830. Du kan betala med kort eller Klarna. De finns i Stockholm, Malmö, Helsingborg city och Helsingborg Berga.

De satsar på naturliga råvaror som vedugnseldad lax, svart råris, polkabeta från Steglinge Gård i Höganäs, ärtskott från Nyttogrönt i Munka Ljungby, ångad blomkål från KG Paulsson i Bromölla och Åhusgrönt i Åhus, gurka från Svenska Odlarlaget, gräslök från Spisa i Påarp.

 

Holy  Green

Har inte fått ersättnng för attt skriva detta inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.