Länge leve prylen

Bakom hemsidan ”länge leve prylen” finns de kommunala avfallsbolagen  LSR, NSR och Nårab. Det är avfallsbolag i de Nordväst Skånska kommunerna. De vill inspirera invånarna i regionen om att rädda sina prylar, bl a genom informationsklipp på Pågatågen.

Under fliken ”Matrealvård och DIY” tipsar läsarna om idéer för återbruk. Du kan dela dina favorit idéer där på din Facebook, Twitter eller Pintrestsida.

På ”Länge Leve Prylen” sidan finns även en Instagram tävling. Tävlingen pågår 18 – 29 nov och bidragen ska ha inkommit under denna period. Vilkor för tävlingen finns att läsa på sidan. Det finns en jury som utser vinnaren. Utförande av pris beror på typ av pryl och kan innefatta ett presentkort eller en omvandling. Lycka till med din pryl.

http://langeleveprylen.se/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.