Har du skapat hisspitch?

Du har kanske hört uttrycket hisspitch tidigare men vad är det bra för och varför är det viktigt. En amerikansk idé som bygger på att du står i en hiss på väg upp till 10.e våningen. In i hissen kliver in en person som kan påverka ditt liv i framtiden. Så det gäller att skapa något intresseväckande.

En bra hisspitch innehåller presentation vem du är, vilka problem du kan lösa, vad som skiljer dig från konkurrenterna och gärna avsluta med en fråga.

 

Jag hittade en sida som har en mall för hisspitch. Sidan heter Hisstal. Hisstals hemsida är skapat av George Chammas och Lars Nilsson 2011 som en tjänst för att underlätta arbetet med att ta fram vad som kan kallas en hisspitch. Du kan skapa olika varianter med olika längd på pitchen.

 

Hisstal.se

Du får gärna göra ett inlägg nedan om din egen hisspitch.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.