Pengar till semestern? Smartbudget.se!

Har du sparmål inför semestern?

Med Smartbudget kan du ta kontroll över din ekonomi redan idag.  På deras hemsida kan du få hjälp med en budget som håller koll på dina inkomster och utgifter. Följer du budgeten kan du planera din ekonomi effektivare. Du kan spara pengar genom att samla alla avtal hos ett företag. Smartbudget skickar påminnelser via e-post om ditt avtal håller på att löpa ut så du kan spara pengar.

 

 cropped-500-hundringar41.jpg

Du kan även spara genom att räkna med olika räntor och amorteringsbelopp. På Smartbudgets hemsida kan du göra olika beräkningar på detta. Du kan även göra en analys om dina kostnader följer genomsnittet för utgifter som t.ex. hyra, elavgift, internet, bio med mera.

Smartbudget har en kassabok där du kan föra in dina inkomster och utgifter i olika kategorier så att du får ordning och reda på din ekonomi. Låter kanske tråkigt? Får du ordning och reda på din ekonomi så blir det säkert över en slant till din semester.

 Gratis budgetverktyg – snabbt, enkelt, gratis!

 


 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.