Hitta till gårdsbutiker i appen Gårdsbutiker 2014

Gårdsbutiker 2014

Företaget Oddapp har just släppt appen Gårdsbutiker 2014. Appen innehåller 1600 gårdsbutiker i Sverige. Oddapp vill gärna att man tipsar om det finns någon gårdsbutik som inte finns med i appen. De vill gärna att du betygsätter appen i Appstore eller Google Play.

Jag har inte hunnit ladda ner appen Gårdsbutiker 2014 för jag har varit där det är slö uppkoppling. Jag var för sent ut så jag fick inte laddat ner förra årets app. Ni kan ladda ner appen från både Apstore och Google Play. Appen kostar 15 kronor att ladda ner.

http://www.oddapp.se/gardsbutiker-2014/

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.