Hemfrid Julklappstips 4

Hemfrid

Hemfrid som löneförmån ( du som inte har möjlighet att förhandla om din kan hoppa till nästa stycke)
Du kan numera förhandla dig till hushållstjänster som löneförmåner via din arbetsgivare. Då kan du också få Hemfrids tjänster skattereducerade med 50 %, vilket gör att löneförmånen i princip inte kostar något i form av förmånsskatt för dig som anställd. Du kan läsa mer om Hemfridslöneförmåner på deras hemsida och på skatteverket.se.

Gröna hem och vita tjänster
Hemfrid strävar efter att använda miljöanpassade produkter och arbetsmetoder och en stor del av deras tjänstebilar är miljöbilar. Deras mål är att enbart använda miljöbilar framöver. I deras städutrustning ingår microfiber, ett material som gör att de inte behöver använda så mycket vatten och rengöringsmedel när de städar. De utbildar och engagerar sin medarbetare att utföra sina arbetsuppgifter med hänsyn till miljön.
Hemfrid erbjuder sin personal bra arbetsförhållanden genom kollektivavtal och ansvarsförsäkring samt obligatorisk internutbildning. Företaget genomför kvalitetskontroller, har f-skattsedel och är momsregistrerat.

Jag skulle önska att hushålltjänster skulle bli ”årets julklapp” i år. Mina förhoppningar är dock inte stora för det är handelnsföretag och inte tjänsteföretagen som utser ”årets julklapp”. Jag längtar till att få komma hem till ett nystädat hem för det är så det kan se ut om du börjar abonnera på Hemfrids Hemservice.

Hemfrid utför även kontorsstädning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.