ASOS kontra Nelly på Facebook

Har än så länge sluppit se min döda väninna på ASOS Facebooksida
Jag brukar normalt inte blogga om kläder men jag har märkt att ASOS är en stark utländsk konkurrent till Nelly. Jag gillade inte att Nelly reklamen visade min döda väninna på Facebook. Jag vill att min väninna ska finnas kvar på Facebook för de som vill skriva meddelande till henne. Själv skriver jag inte meddelande till henne på Facebook men hon finns ändå i mina tankar. ASOS finns även på Facebook men de har inte visat betalreklam som jag haft möjlighet att klicka på än så länge.

 

ASOS erbjuder nu 20% rabatt på följande kategorier: klänningar, toppar, skor, byxor och accessoarer. Erbjudandet är giltigt till och med kl 9 den 4e mars.

 

Women Asos

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.