Varför inte ge bort en tidning till personal, vänner och familj

Vad ska ni ge för julklapp i år?

Den bästa julklapp jag fått som anställd var presentkort från Tidningskungen. På deras hemsida kunde vi anställda välja bland över 200 tidningar efter våra egna intresseområden. Förutom det stora tidningsutbudet kan mottagaren även välja bland 200 populära pocketböcker! Själv valde jag tidningen Passion for Business. Då du beställer presentkortet får du välja din egen hälsningsfras som trycks på Presentkortet.Du har också möjlighet att lägga upp egen text, logotyp eller bild på sidan som möter din kund när han eller hon löser in sitt Presentkort. Presentkorten finns i fyra valörer 99, 199, 299 och 399 kronor. Som företagare kan du beställa tidningspaket som innehåller 4–15 tidningar till halva priset mot vanliga.

Tidningskungen.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.