Välkomna! Hoppas ni kommer att gilla ny blogglayouten

Förstår om ni tyckte min gamla blogg var trist. Tyvärr har jag inte lyckats med att få gamla bloggen med mig in i WordPressystemet. Jag har gjort så att jag sparat gamla bloggen på hemsida http://blog.tjanapengarpanatet.se Det enda som skiljer den nya från den gamla adressen är att den gamla saknar ett g i blogg. Jag har nu lyckats installera den nya bloggen på Ones hemsida. Jag  började lite löst leka med WordPress då jag var i Thailand våren 2011. Det finns ju en hel del finnesser i wordpress som inte fanns på Ones blogg. Jag hoppas jag kan utveckla bloggen och göra den trevligare och mera läsvänlig än den gamla. Ni får gärna höra av er om det finns något som jag kan förbättra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.