Världens Barn Radiohjälpens P4 insamling

Världens Barn samlar in pengar till alla barns rätt till utbildning, hälsa och en värdig framtid. Alla Sveriges Radios 25 lokala P4 kanaler hjälper till att samla in pengarna, De samlar in pengar till 15 stora hjälporganisationer, Afrikagrupperna, Barnfonden, Diakonia, Erikshjälpen, IM Individuell Människohjälp, IOGT-NTO-rörelsen, Islamic Relief, Lions, Läkarmissionen, PMU, Rädda Barnen, Svenska kyrkan, Svenska Röda korset, We Effect, public servicebolagen Sveriges Radio och SVT och Radiohjälpen.

Det är inte ofta jag bloggar om att hjälpa andra två dar i rad men det råkar vara så att Radiohjälpens insamling startade redan i måndags och håller på till den 7:e oktober.  Rosa Bandet som jag bloggar om i morgon håller på hela oktober månad.

 

Radiohjälpen Världens Barn insamlingen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.