Hållbarhetsprofilen

Bakom Hållbarhetsprofilen finns Swesif. Swesif är en förkortning av Sveriges forum för hållbara investeringar. Deras information gäller för investeringar i fonder. Demöjliggör även jämförbarhet mellan fonder. Tyvärr har  inte hittat något liknade för aktier. Jag skulle gärna vilja investera etiskt i aktier men det kommer kanske så småningom.

Swesif finanserieras genom medlemsavgifter. Deras vision år att sammanställa och sprida information om hållbara investeringar. Deras hjälper till att  skapa information om hur fonder tillämpar hållbarhetskriterier i sin förvaltning. De finns även med på pensionsmyndihetens fondtorg.

De arbetear för oberoende, icke-vinstdrivande forum för organisationer som arbetar med hållbara investeringar i Sverige.

 

Hållbarhetsprofilen

Detta inlägg har jag skrivit ideelt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.