Interhome för semesterboende

Interhome har över 33 000 kvalitetssäkrade semesterbostäder att hyra online. Det finns bokningsbara semesterhus och lägenheter i 31 länder. Du kan hyra allt från hus i alperna, en villa med pool, en storstadslägenhet, en vingård eller ett slott. Alla Interhome semesterbostäder är kvalitetssäkrade. Företaget grundades i Schweiz 1965.

Jag sökte den 22/8 på svenska semesterbostäder för en vecka med ankomst den 27/8. Det blev 434 träffar. För att selektera kan du söka på. Vi  rekommenderar, bästsäljare, senaste först, kundomdöme, antal personer stigande,antal personer  fallande, pris  lägsta eller högsta. Du kan även söka på kartan.

På  deras  site bokas 5000 000 övernattningar på  200 destinationer om året. Kansk blir du en av dem.

Interhome

Jag är inte någon parten för företaget i detta inlägg.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.