Iconosquare ger dig Instagramstatistik

Jag har nu testat Iconosquare grait en vecka. Denna vecka har jag dagligen kunnat se hur många postningar jag gjort. Jag kan även se hur många följare jag har och ifall någon klickat på unfollow. I rapporten får man även reda på hur många som kommenterat och klickat på gilla. Iconsquare kostar i den billigaste varianten 49 dollar per år. Den dyraste kostar årligen 499 dollar. Det finns även en mellan variant.

Jag har gjort ett skärmklipp på ett av de dagliga mail med rapport som jag fått denna vecka.

Skärmklipp iconosquare

 

Nu kan du analysera och optimera dina följares engagemang.

Iconosquare

Detta inlägg har jag skrivit utan ersättning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.