Kan man bli rik på hållbart sparande?

Just nu läser jag boken ”Bli rik på hållbart sparande” av Carl Rosén. Han vill att man inte gör något aktivt val då det gäller premiepensionen. Det har jag gjort. Är man inte intresserad utav aktier rekommenderar han att man köper aktier i investment bolag som till exempel Investor, Industrivärlden,  Ratos, Melker Schörling eller Latour. Jag har köpt aktier i en del av dessa investmentbolag för det är bättre avkastning på dem än vad fonderna ger. Fondbolagen tar bara en massa onödiga avgifter.

Nu är jag intresserad utav att lämna investmentbolag. Trotts att börsen är över värderad.

 

bli-rik-pa-hallbart-sparande

Jag fortsätter att läsa i boken för jag tror på hållbart sparande.
Bli rik på hållbart sparande
http://blirikpahallbarhet.se/

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.