Pensionsträsket

Kristina Althov bloggar om pensioner på bloggen Pensionsträsket. Kristina försöker på ett pedagogiskt sätt förklara hur det svenska pensionssystemet fungerar. Då jag började läsa bloggen förstod jag hur lite jag förstår om min pension. Som ni kanske förstått så har jag framgångsrika ekonomikvinnor som månadenstema onsdagar denna månad.

Pensionsträskets lektioner

Det får jag råda bot på genom att klicka på fliken Lektioner/kom igång. Där tipsar Kristina om hur man loggar in på ”min pension”. Där finns sju punkter i första lektionen. Då du klarat dem är du en bit på väg. Sedan finns det sju lektioner till. Lycka till med ditt pensionssparande.

Kristina  Twittrar på

KristinaAlthoff

Blogg

http://pensionstrasket.se/

Det blogginlägg är skrivet utan ersättning.

2 reaktion på “Pensionsträsket

  1. I am fasnattically in high spirits to recite this. This is the kindly of details that needs to be given and not the accidental propaganda that is on the new blogs. Appreciate your sharing this supreme doc.

  2. Selepas hampir 3 tahun berdiam diri tentang statusnya, baru-baru ini Noryn Aziz telah membuat pengakuan yang dia sudah pun berkahwin dengan Raja Bahrin. Menurut Noryn, majlis perkahwinan telah pun diadakan di satu majlis tertutup di Kuala Terengganu pada 22 Januari … Continue reading →

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.