Unika Butiker

Idén till detta blogginlägg fick jag då jag läste i Helsingborgs Dagblad om Galleri Orient i Båstad. De har ingen egen webbutik utan de säljer genom webbutiken Unika Butiker. Jag blev lite nyfiken vad Unika Butiker var för något så jag surfade dit.

Unika Butiker för handlare

  • Anmäl din butik till info@unikabutiker.nu eller fyll i dina anmälningsuppgifter på en länk på hemsidan. De återkopplar till dig inom en vecka. Blir du godkänd så får du efter betald medlemsavgift 3 500 kr/år, exkl. moms (ev. fraktkostnad tillkommer) så får du ett startpaket med konceptbok och marknadsföringsmaterial utskickat tillsammans med mer information om hur du kommer igång.

 

  • Aktivera din butik när du fått ditt Startkit skyltar du upp din butik som en Unik Butik. Din webbadress blir så här http://unikabutiker.nu/butik/galleri-orient-i-bastad/. Jag tog i detta expempel Galleri Orient i Båstad som faktiskt också har en egenhemsida. Du själv ändra text, lägga upp bilder.

 

  • Nu är din butik en Unik Butik. Du har marknadsföringskanaler genom  Unika Butiker hemsida, mobilapp, Facebook. och hittas lätt via deras kartfunktion på webben och i mobilappen. Sedan är bara att tala om för dina kunder, och presumtiva kunder att just du har en Unik Butik.

Jag har gjort ett skärmklipp på Galleri Orients sida på Unika Butker

 

Skärmklipp unika butiker

 

http://unikabutiker.nu/

Jag har inte fått någon ersättning för att skriva detta blogginlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.