Nytt i Marknadsföringslagen för bloggare

Jag har inte fått någon produkt i postlådan som något företag vill att jag ska blogga om mot ersättning. Har inte heller fått någon gratisprodukt från något företag. Marknadsföringslagen har skärpts till. Det finns en länk längst ner i inlägget från Konsumentverket om vad som gäller.

Jag vill vara seriös så då jag bloggar skriver jag ifall det är ett affiliateinlägg från och med i år 2016.. Med affiliate menas att det är en länk som jag får betalt för ifall någon handlar, klickar eller tecknar sig för nyhetsbrev. De inlägg som inte har affiliatelänkar skriver jag i slutat av inlägget att jag inte fått någon ersättning för inlägget.

Ni kan läsa mer vad som gäller om ni klickar nedan.

http://bettermatch.se/app/uploads/sites/2/2015/12/Vagledning_om_marknadsforing_i_bloggar-KOV.pdf

 

Detta blogginlägg har jag inte fått någon betalning för

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.