Svenska Riskkapitalföreningen

Jag avslutar mitt februari söndagstema som har varit affärsänglar med att blogga om Svenska Riskkapitalföreningen. Det är en intresseförening för privatkapital och affärsängelnätverk.  Målet är att prida fakta och kunskap om Private Equitys roll i svensk ekonomi. De vill skapa mötesplatser för branschens aktörer i form av  konferenser såväl som informella nätverksträffar.  De förmedlar inte riskkapital till entreprenörer utan SVCA främjar entreprenörskap i samarbete med andra organisationer. De har partners som PWC, Deloitte,

Bli medlem i Svenska Riskkapitalföreningen

Man får ansöka om medlemskap och ansökan beviljas av styrelsen. Medlemsavgiften är 3000 kronor. plus serviceavgift.

 

Svenska Riskkapitalföreningen (SVCA)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.