Konsumenteuropa.se

Jag bloggade om  Svenska Konsumentverket i september. Idag tänkt jag blogga om  Konsument Europa som till viss del är EU finansierad. uppgift är att ge dig som konsument information och råd när du handlar varor och tjänster utanför Sverige inom EU, Norge och Island. Konsument Europas uppgift är att ge dig som konsument information och råd när du handlar varor och tjänster utanför Sverige inom EU, Norge och Island. Deras tjänster är gratis. Konsument Europas ’Sverige lokaler i ligger i Karlstad Congress Culture Centre.

Du kan kostnadsfritt ställa frågor om till exempel gränsöverskridande handel, om du har problem med ett köp av en vara eller tjänst från ett annat EU-land eller från Norge och Island? På hemsidan finnns anmälningsforumlär. Det finns på sidan även länkar till konsumentorganisationer om du har handlat utanför EU. Du kan läsa mer om EUs konsumentlagar och direktiv på

http://www.konsumenteuropa.se/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.