Rum21.se

Rum21.se ingår iRoyal Design Group AB.  Rum21.ses  affärsidé  bygger på att sälja möbler och inredningsdetaljer av hög kvalitet till privatpersoner och företag. De strävar alltid efter att kunna erbjuda sina kunder bästa kvalité, personlig service och rådgivning.Du kan handla på Rum21.se på två sätt, antingen här i deras webshop eller i butiken i Göteborg

 

 

De erbjuder över 200 varumärken med ett brett urval av kvalitetsmöbler och inredningsdetaljer av såväl klassisk som ny design. De har 339  varianter av stolar och erbjuder det mesta för dig som letar presenter och julklappar till familj och vänner.

Du kan även följa Rum.21.se på sociala medier och teckna dig för deras nyhetsbrev.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.