Karin Adelskölds Entreprenörspodden

Förra veckan bloggade jag om Alexandra och Sofias Entreprenörspod. Denna vecka tänkte jag blogga om Karin Adelskölds Entreprenörspod. Karin har många järn i elden för hon är humorentreprenör, journalist, programledare, författare och föreläsare. Hon driver även tre företag. Hon har finansierat som pod genom Tillväxtverket. Tyvärr sände Karin sista avsnittet den 10 juni i fjol. I sista avsnittet var Yvonne Ryding gäst.

Hon efterlyser sponsorer till podden. Kanske du har möjlighet att sponsra så att Etreprenörspdden kan leva vidare.

http://entreprenorspodden.se/

En reaktion på “Karin Adelskölds Entreprenörspodden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.