Ska du åka på Emeet 2015

Emeet kommer gå av stapeln den 6:e oktober 2015. Platsen är som vanligt PostNords huvudkontor som är den kända Arken i Stockholm. Självklart deltar Arne Andersson en jättetrevlig e-handelspecialist på PostNord. PostNord är en av de större sponsorerna så gör det möjligt att skapa Emeet.

Då man kommer till Emeet finns det en ”gridd”. Gridd är en form av anslagstavla som talar om vad som kommer att diskuteras i de olika konferencerummen. Du kan själv skriva in ett ämne som du vill dela med dig av din kunskap. Emeet är en unconference, eller som vi säger på svenska en knytkonferens. Det betyder att de ska dela med dig av din kunskap = sharing is caring. För att överträffa förra årets Emeet har de utsett en  eventkoordinator som heter Clara Nilsson.

Jag var med på förra årets Emeet men har tyvärr inte möjlighet att åka i år. På kvällen bjuds det middag och fest på ett hemligt ställe. Jag bokade för sent i fjol så jag var inte med men jag vet att det är en trevlig tillställning.

 

Emeet är endast för ehandlare. Det spelar ingen roll om du är stor eller liten ehandlare alla är jämlika. Det är kostnadsfritt att delta i Emeet.

www.emeet.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.