Årets e-handlare 2014 på Pricerunner

I 14  år i rad har PriceRunner med hjälp av konsumentrecensioner utsett årets bästa e-handlare. De butiker med direktlänkar på PriceRunner.se och som använder PriceRunners konsumentbedömningsprogram har möjlighet att erhålla utmärkelsen.

 

Årets e-handlare utses i december varje år. Då samlar Pricerunner in all data från återförsäljare som har haft verifierade recensioner aktiva från juni till december. Verifierade recensioner innebär att det endast är kunder till den aktuella butiken som kan lämna sitt omdöme efter ett köp. De som sedan får bäst betyg i slutändan i sin kategori vinner utmärkelsen. Redan nu uppmärksammar Pricerunner om detta bland sina anslutna butiker som syns på PriceRunner idag så att de får chansen att bli Årest e-handlare 2015. För att bli årets e-handlare krävs bland annat  150 konsumentbetyg.

PriceRunner är en tjänst för pris- och produktjämförelser och de har verksamhet i Sverige, Storbritannien, Tyskland, Frankrike, Danmark och Österrike. De har sex miljoner unika användare utnyttjar PriceRunners tjänst varje månad.

Ser med spänning fram emot vem som blir årets e-handlare 2015

 

Årets e-handlare Pricerunner 2014 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.