Tjäna pengar genom att gå med i Pricerunners undersöknings panel

Vill du tjäna pengar  på att fylla i upp till sex undersökningar per månad i Pricerunners  panel. Då du fyllt i medlemsuppgifterna och loggat in på sidan och fyllt i en del uppgifter till  är  du registrerad. Du får själv klicka hur många undersökningar som du vill delta i per månad.

Inbjudan till undersökningen skickas till den e-post du registrerade dig med. I brevet finner du information om undersökningens längd tillsammans med en länk med vilken du tar dig vidare till undersökningen.

Ersättningen hamnar på ett Paypal konto som du kan handla på Pricerunner för eller skänka pengarna till välgörenhet.

Pricerunners panel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.