Bloggagenturen

Jag var i februari nere i Malmö på ett bloggmingel som Käthe Nilsson på Bloggagenturen ordnat. Bloggmingel har hemsida http://bloggmingel.se/ om du vill se när det är nästa bloggmingel. Vi kanske ses på nästa bbloggmingel.
Bloggagenturens mål är att se till att bloggare tjänar pengar men också att hjälpa företag att hitta rätt bloggare för rekrytering och uppdrag. De jobbar även för att bloggar ska vara tydligare med vad som är sponsrade budskap. Det är därför som jag har börjat att i slutet av blogginläggen skriva vad som är affiliateinlägg och obetalda inlägg.

Käthe har över nio års erfarenhet av bloggande på egen domän, hos tidningen Amelia och på bloggportaler.  Hon har hjälpt andra bloggare att ta ut rimliga arvoden för uppdrag och att komma igång med annonsering och som affiliate.

http://www.bloggagenturen.se/

Jag har inte fått någon ersättning för att skriva detta inlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.