Cool Company hjälper dig somprivatperson att fakturera

Genom att Cool Company erbjuder egenanställning som gör det möjligt för dig som privatperson att ta uppdrag och fakturera utan att ha eget företag.  Cool Company har arbetsgivaransvaret. De bidrar till en vit ekonomi.

  • Cool Company hanterar skatter, avgifter och moms åt dig egenanställd.
  • De står för arbetsskade- och grupplivförsäkring, samt erbjuder ansvarsförsäkring och tilläggsförsäkringar.
  • Deras system ger även användaren en enkel kontroll online över fakturor, lönespecifikationer, betalningsstatus, kund- och artikelregister med mera.

Du arbetar som egenanställd och fakturera utan eget företag är ett mycket effektivt och enkelt sätt att driva egen verksamhet på. Du sätter ditt eget pris, utför dina uppdrag och registrerar fakturaunderlag och betalningsvillkor i Cool Companys molntjänst. Cool Company tar hand om allt det andra som rapporterar och betalar in moms, skatter och sociala avgifter. De betalar ut din ersättning till ditt konto, bokföring, inkasso (Intrum) och revision (KPMG). De administrerar dina ROT och RUT avdrag om du har sådana. Hos Cool Company är du försäkrad. De har ett SSL-säkrat, lättarbetat och överskådligt affärssystem.
Vad kostar det undrar du säkert, endast 5,98% brutto (3,19% netto). Du kan även söka förskottsbetalning Expresspay till en kostnad av 7.45% av beloppet.

  1. Du kan välja betalningsvillkor 10, 20 eller 30 dagar på fakturan.
  2. Du kan välja mellan manuell eller automatisk löneutbetalning.
  3. Du kan ansöka om förskottsbetalning genom vår tjänstExpresspay® (kostnad: 7,45%

 

https://coolcompany.com/sv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.