Tripadvisor

Enligt  comScore Media Metrix är Tripadvisor världens största reseforum. På Tripadvisor  får du hjälp att planera och boka den perfekta resan. Du får tips från miljontals resenärer och ett stort utbud av resealternativ och planeringsfunktioner med direktlänkar till bokningssystem som söker på hundratals webbplatser så att du hittar de bästa hotellpriserna. Tripadvisor koncernen är  världens största reseforum med mer än 340 miljoner unika besökare varje månad och över 225 miljoner omdömen och åsikter om fler än 4,9 miljoner boenden, restauranger och sevärdheter. Detta enligt Google analytics. De  finns i 45 länder runt om i världen.

Det finns även TripAdvisor for Business, en avdelning som ger turistbranschen tillgång till TripAdvisors många miljoner besökare varje månad.

Du kan ett lämna omdöme om ett hotell, en semesterbostad, en restaurang eller en sevärdhet som du har besökt. På Tripadvisor kan du även läsa andra resenärers omdömen.

Jag och Uffe åkte till Helgoland. Där åt vi på en restaurang som hette Weddig. Där beställde vi in ett fat med krabbklor. Jag skrev en kommentar om restaurangbesöket. Vilket har genererat många tyska läsare. Min statistik från sista nyhetsbrevet från Tripadvisor den 7 juni visade på att  hade 1004 läsare som  hade läst mitt omdöme om Weddings. Jag hade 30% tyska läsare och den siffran har varit högre. Jag trodde inte att mitt inlägg om Weddings på Tripadvisor skulle väcka sådan uppmärksamhet. Nedan ser ni en bild på krabbfatet. Vi lät även de andra restauranggästerna fotografera fatet.

 

krabbfat Weddig helgoland

tripadvisor.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.