Ehandel.se en mötesplats för svenska e-handlare

Ehandel.se har som styfte att främja svensk e-handels utveckling. Det är en objektiv mötesplats för svenska e-handlare där man kan få objektiva råd och information. Ehandel.se startade som ett projekt under 24 Hour Business Camp i början av 2009. De har blivit Sveriges största mötesplats för e-handlare och e-handelsleverantörer.

På Ehandel.se har du möjlighet att annonsera, skapa pressreleaser eller delta i diskussionsforum. De har inga köpta aritklar utan allt material är skapat , anpassat ifrån pressmeddelanden eller andra nyhetskällor. E-handel är gränslös vilket gör att de  lyfter händelser och fenomen ifrån hela världen.

namnbricka emeet

Ehandel.se  ordnar varje år #emeet Jag besökte senaste #meet i oktober i fjol. De har även bal på kvällen tyvärr bokade jag för sent. #emeet var ett trevligt arrangemang.

 

http://www.ehandel.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.