Bose

Jag har alltid liknat Bose med danska bolaget Bang & Olufsen, ljudanläggningar med högteknologiskt och exklusive design. Amar Bose grundar 1964 Bose Corporation. De har gått i bräschen för högtalare som får plats i bokhylla och med ett reducerat brus. De öppnar inte sin första butik förrän 1993.

I Boses filosofi ingår ett mycket starkt engagemang för forskning eftersom man anser att det är genom forskning som gårdagens saga kan bli till morgondagens verklighet. Detta  har de visat genom att bland annat skänka icke röststaka aktier till MIT.

De tillhandahåller även all teknisk support för samtliga Bose produkter som säljs i Sverige.
Bose SE

September månadstema på onsdagar blir konsumentupplysning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.