Äntligen på förstasidan på Google sök

Den 21 april ändrade Google så att de lyfter fram mobilanpassade sidor då man söker på Google. Jag vet inte ifall det har hjälpt min hemsida http://blogg.tjanapengarpanatet.se/. Tidigare har jag i flera år fått klicka till tredje sidan för att hitta min hemsida då jag söker på ”Tjäna pengar på nätet”. Jag har hamnat på femte plats bland organiskt sök.

skärmdump google sök

Min andra sida e-uutveckling.se har plötsligt hamnat på trejde sidan. Ibland har man fått klicka åtta gånger för att hitta den sidan.

Hur har jag då gjort?

Jag startade bloggen för snart fem år sedan. Då bloggade jag en gång i veckan. De senaste åren har jag bloggat två gånger i veckan. I fjol deltog jag i #blogg100. Jag märkte inte att det gjorde någon skillnad i Googles ranking. Däremot har jag laddat hem pluginet  Seo by Yoast. Det tror jag Google har gillat.

Nu kommer Uffe strax och nu ska vi fira med skumpa. Trevlig helg alla goa läsare

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.