WebianarJam maj månads tjäna pengar tips 2015

Har du en kunskap där du kan skapa en webinarutbildning i WebinarJam. Du behöver en dator med webkamera. Då du startat ett webinar är det trevligt att du  börjar med en webbkamera vy så publiken får se dig, sedan efter din introduktion byta till bilder för ditt innehåll i presentationen. Du kan visa förinspelade videor, PowerPoint eller Keynote-presentationer och dela din datorskärm. Hangouts backas upp av Google och Youtube, så du behöver inte oroa dig för servrar kraschar och inspelningar misslyckas. När du har förberett ditt innehåll då är det dax för marknadsföring.

Med WebinarJam som bygger på Google Hanguot kan du skicka inbjudan till dit webiar till alla på din nyhetsbrevslista. Du skickar ut inbjudan i god tid före webinaret så att de kan registrera sig. Vid registrering får den kommande deltagaren skriva in sitt namn och e-postadress. Sedan kan du automatisera påminnelse mejl till deltagarna för att låta dem veta att de när webinar börjar.

Skulle sedan någon inte ha möjlighet att delta i webinaret kan du genom WebinarJam spela in webinaret. Du kan efter webinarets slut skicka det inspelade webinaret till deltagarna och de som missat webinaret med epost. Det blir ungefär som ett youtubeklipp. Du kan spola och stoppa inspelningen när du vill. Dock kan man inte läsa vad som skrivits i chatten då man ser inspelningen av webinaret.

Jag tror att webinar eller workshops som en del kallar det kommer att öka både då det gäller utbildningssyfte och då det gäller marknadsföring av dyrare produkter i framtiden. Själv har jag lyssnat på många webinar med Anna Åberg och Noffice. Anna Åberg Åberg är digital nomad och reser runt i välrden. Hon använder sig av WebinarJam i sina utbildningar.

Jag  Elsa lyssan på Anna Åbergs webinar Noffice

 

För dig som inte tänkt skapa webinar så har nu har WebinarJam öppnat upp för affiliates.

WebinarJam 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.