Har du laddat hem Google Analytics Dashboard till WordPress?

Juni månads tema på ondagar blir plugin till WordPress. Jag har tidigare bloggat om Editorial Calender.  Editorial Calender är ett smidgt plugin för att få översikt  över schemalagda blogginlägg i WordPress. Alla plugin som jag skriver om är gratis så jag tjänar inga pengar på att skriva om dem.

Google Analytics Dashboard

Google Analytics Dashboard ger dig analyticsdata direkt i din WordPress blogg. Analytics är ett verktyg för att spåra och spara hur dina besökare kommer till din webbplats och vad de klickar på.

Vad krävs för Google Analytics Dashboard? Det krävs bland annat ett google konto.

Har du butik rekommenderar jag dig att följa traditionella Google Analytics.  Har du en blogg eller informationssida så kan du få fram följande statistik då du är inloggad i WordPress antal besök, hur många sidor de besökt, hur länge de stannat, avvisningsprocent. besökstiden och hur många nya som har besökt siten. För att få rätt statistik kan du ta bort din ip adress i statistiken. Du kan även se vilka sidor som har mest besökare, var de flesta besökarna kommer ifrån och vad de sökt på. Jag har gjort en skärmdump på tjäna pengar på nätets Google analytics dasbordkonto.

 

Skärmdump google analytic daschoboard

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.