Kan Expressen sponsra allt tidningsmaterial på Facebook?

Detta tragiska sponsrade inlägg fick jag upp på min startsida igår på Facebook. Normalt så brukar jag göra en printscreen men jag ville inte visa vem som gillat så jag tog bild med mobilen istället. Surfar man in på Expressens hemsida kan man läsa att 21-åriga talangen Alina Yakimkina  gått bort under ett lopp i det ryska mästerskapet. Är det inte profit på andras bekostnad? Tycker det är tråkigt att idrottare ska få hjärtstopp under tävling men måste Expressen betala Facebook för att få ut nyheten?

 

 

sponsrad expressen facebook

Jag trodde först det var en av svenskorna då skid VM som pågår nu i dagarna uppe Falun

Facebook statistik från det sponsrade inlägget igår kväll

Över 2000 hade gillat det sponsrade inlägget redan igår. 4 av dem är mina vänner.

447 kommentarer

168 Delningar

Kollade inte ifall Alina Yakimkina var på löpsedeln då jag handlade på ICA Maxi igår.

Tragik säljer tydligen?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.