Westanders pr-handbok

Jag hade tänkt ha företagstips som tema i mina söndagsinlägg i april månad. Du som företagare har kanske svårt att nå ut med ditt budskap. Pr-handboken fanns med som tips i kursen Startitup som jag bloggat om tidigare.

Westanders hjälper företag och organisationer att skapa publicitet,skapa opinion och påverka politiska beslut. De hjälper sina uppdragsgivare att bygga sin egen pr-kompetens. Deras  filosofi är att det är uppdragsgivarna själva som i största möjliga utsträckning ska skapa publicitet, bilda opinion och påverka politiska beslut. Kommunikationen med journalister och beslutsfattare är för betydelsefull för att överlåtas åt en pr-byrå

Westanders pr-handbok 2015 går nu att betälla gratis i pappersvarianten men jag har valt att spara på skogen och ladda ner den som pdf.
Klicka för att ladda ner eller beställa ditt eget exemplar

http://www.westander.sel

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.