Framtidslyftet för företagare

Framtidslyftet finns i Malmö. Deras vision är att hjälpa svenska tillväxtföretag med kompetent privat kapital och stöd genom engagemang från privatpersoner, företag och organisationer.

Jag tycker att för få konkreta saker görs för att få fram fler nya tillväxtföretag? Detta vill Framtidslyftet råda bot på. Vill du engagera dig i skapandet av fler riktigt skarpa nya bolag. Då har du kommit rätt. Du kan både vara vän och lyftare. Har du kommit lite längre i ditt företagande kan du bli fadder

Vän

De som är antingen företag eller privatpersoner.Är du vän  stöttar Framtidslyftets administrativa verksamhet så de kan fortsätta sitt arbete med att skapa en bättre situation för Sveriges tillväxtföretag

Lyftare

Lyftare stöttar utvalda tillväxtföretag med pengar. På hemsidan kan du se vilka som redan är med och stöttar Sveriges tillväxtföretag.

 

Fadder

Blir du fadder till ett tillväxtföretag innebär det att ditt företag bidrar med pengar och kunskap till ett specifikt tillväxtföretag. Fadderskapet blir på så sätt ett mer aktivt sätt att stödja en verksamhet.

I Framtidslyftet finns det plats för alla. Du kan också vara med

http://www.framtidslyftet.se/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.