Bortskankes.se när du värnar om miljön

Skänkes

På bortskänkes.se kan du lägga in annons på saker som du tröttnat på eller helt enkelt inte använder längre. På detta sätt bidrar du till en bättre planet då vi återvinner istället för att konsumera. Det är ju alltid trevligt att man kan glädja någon med sådant som man bara vill bli av med.

Du kan söka bland de olika kategorierna bland annonserna. Du kan även söka lokalt i Sverige. Annonsen visas i minst 4 månader på Bortskänkes.se. Du kan själv ta bort annonsen genom att leta upp mailet och klicka på en länk. Du  ansvarar själv för innehållet i din annons innehåller korrekt information. Borskänkes.se  lämnar inte support på felaktiga uppgifter.

 

Önskas

Hittar du inte vad du letar efter i annonserna så kan du lägga in en annons under önskas.

Bortskänkes.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.