Asana appen som ser till att allt blir klart i tid

Jag hjälper Uffe med en del marknadsföring då det gäller hans webbutik http://www.blueswede.se/. I början hade vi ett worddokument som vi kallade ”to do list” i Uffes dropbox. Ett dokument som vi ofta glömde bort då det var brist på tid.

Nu har vi hittat Asana som även finns som app. Fördelen med Asana är att vi båda kan jobba med samma dokument. Perfekt då jag nog är dyslektisk (har ingen läkardiagnos) men jag stavar i alla fall som en kråka. Nu kan Uffe gå in och kolla så att det inte är några stavfel eller hänsyftningsfel. Han skulle nog behöva läsa igenom och kolla mina  blogginlägg ibland.  Eftersom jag inte är så teknisk som Uffe är det bra att han går igenom texten så att jag inte använder fel terminologi.

 

Skärmdump Asana

 

Det perfekta med Asana är att man kan sätta deadline och bli påmind så att inget glöms bort.

Asana är på engelska och man kan logga in med sitt Google konto. Det finns demofilm hur Asana fungerar på Asanas hemsida.

https://asana.com

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.