Qvesarum inte bara gammalt

Då jag tänker på Qvesarum så tänker jag på återvinnings renoveringar. Det började med att de bland annat att fixa till gamla kaminer. De hade ett brinnande intresse för byggnadsvård och tidstypiska detaljer. I början  sålde de framförallt återbruksmaterial.

Numera nyproducerar de efter gamla modeller. Qvesarum nyproducerar varor som tillverkas på ett hantverksmässigt sätt. Ett tecken på detta att varje föremål är unikt och man kan ana små skillnader mellan föremålen.

Qvesarum har webbutik och de använder sig av DHL när de skickar ut sina produkter i Sverige, norden och Europa.

Qvesarum ligger i Skåne, nordöst om Lund och söder om Löberöd.  Där finns Qvesarums 1100 kvm stora butik och utställning. Där kan du strosa runt och låta dig inspireras av smakfulla byggnads- och inredningsdetaljer.

http://www.qvesarum.se/ 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.