Ska det bli Balansekonomi i vår?

Jag har tidigare bloggat om Balansekonomi då jag och Uffe var nere i Malmö för ett par år sedan och lyssnade på föreläsningen ”Ett rikare liv”. Det var Charlie Söderberg från Lyxfällan som föreläste. Det är en föreläsning som får dig att se på ekonomi på ett nytt sätt.

Klickar du på fliken utbildningar så kan du se ifall Balansekonomi kommer till din stad. Jag bor i södra Sverige och närmast för mig är Malmö. I Malmö är Charlie Söderberg den 11 februari och den 23 mars.

Målet med föreläsningen är att man ska köpa en kurs där man lär sig ännu mer om ekonomi.

Charlie har bland annat mottagit priset ”Årets finansiella folkbildare” med sin föreläsning. Det är mer än 75000 människor som besökt föreläsningen om Balansekonomi. Balansekonomis kundmål är att du hitta plan för ett rikare liv med mer tid, mer pengar och mer energi.
Balanseknonomi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.