Kontorsgiganten allt för kontoret

Om jag inte minns fel så fanns det ett Kontorsgiganten i området vid Viskängen i Helsingborg om jag inte minns fel. Kan det vara så att de flesta idag beställer kontorsvaror på nätet? Själv tyckte jag det var roligt att gå på kontorsvaruhusen för att hämta inspiration.

År 2002 startade Kontorsgiganten med försäljning av kontorsmaterial till företag över internet. Deras ambition är att erbjuda ett snabbt, billigt och enkelt sätt att få material och produkter till kontor i Sverige. De är den snabbast växande leverantör av kontorsprodukter och material på Internet. Kontorsgiganten säljer idag till ca 32 000 företag över hela Sverige.

Kontorsgiganten stöder bland annat den ideella organisationen SOS barnbyar.

Du kan göra direktbeställning av över 13.000 kontorsprodukter till de lägsta priserna på marknaden. Finns varan i lager har du leverans dagen efter.

Kontorsgiganten.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.