Nyhet GI- kassen

GI-Kassen i samarbete med Bra mat hemma

Nyligen lanserade kostexperten Ola Lauritzson GI-kassen. Det är en matkasse som vänder sig till personer som vill äta lyxigt och lite hälsosammare på samma gång. De använder lokalproducerat kött som styckas efter deras önskemål. GI-kassens fisk och grönsaker är färska och säsongsanpassade.   Alla råvaror uppmätta och anpassade efter recepten, ja till och med kryddorna levereras exakt efter receptangivelserna. Självklart har alla recepten ett lågt GI”

GI-kassen levereras till en början i Stockholmsområdet, Karlstad och Örebro. Kassarna innehåller fyra middagar och kan beställas för två eller fyra personer. Priset är 679 kronor respektive 899 kronor. GI-kassen produceras i samarbete med matkasseföretaget Bra Mat Hemma.

GI-Boxen

GI_Boxen erbjuder dig tio goda måltider.Boxen ger dig nyttigheter och smak, som kan hjälpa dig att hålla en näringsmässigt balanserad kost och göra vardagen lite enklare. Du får varannan vecka hem 20 färdiglagade luncher och middagar till en kostnad av 1295 kronor.

GI-Boxen erbjuder leverans på följande orter

Gävle Malmö
Göteborg Norrköping
Enköping Nyköping
Halmstad Stockholm
Helsingborg Uppsala
Jönköping Västerås
Linköping Örebro
Karlskrona Luleå
Borås Växjö
Sölvesborg Karlstad
Kalmar Södertälje
Umeå

Sedan finns det ett flertal småorter som du också kan få leverans till. Du kan skriva in ditt postnummer så ser du ifall du kan betälla GI-Boxen.
GI-Boxen

Jag har tidigar bloggat om matkassar i följande inlägg ViktväktarnaLinas vegetariska,och Ecoviva

 
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.