Amazon läsplatta Kindle

Kindle är namnet på Amazons läsplatta. Med Kindle har Amazon skaffat sig en unik ställning på e-boksmarknaden i USA. Amazon har ju inte gjort sig kända för att marknadsföra svenska böcker i pappersformatet.

Sverige bruka komma på så där 20:e plats då det gäller att satsa på svenska språket i förhållande till andra språk. Då det gäller eböcker så kommer ju svenska marknaden bli intressant för Amazon då svensken slipper fraktkostnader. Nu finns ju Amazon redan i Tyskland och England. Jag tror inte att Amazon kommer att fortsätta att rikta in sig på eboken då det gäller svenska språket.

Jag har redan läst böcker i Kindle format i min mobil. Det fungerar alldeles utmärkt.
Amazons bästsäljare inom elektronik

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.