Tant Grön

 

Tant Grön startade som gårdsbutik med egna bär och grönsaker. Idag säljer de allt från egenproducerat till världkända delikatesser. De har nischat in sig på ostar de har mer än 100 sorter. De säljer även  olivoljor, marmelader, pasta, choklad och teer.  Tee ha blivit deras specialitet med över 50 olika sorters te i lösvikt.’

’Är du sugen på ostbricka eller charkbricka eller en bricka med en blandning av chark och ost så fixar de det ifall du beställer dagen innan och att du beställer till minst 4 personer. De har har även presentkort och man kan då det är säsong beställa julkorgar

 

Förutom Tant Grön drivier de klädbutiken Elin och Arvid.

http://www.butikernapagarden.se/

 

Jag har inte fått betalt för att skriva detta inlägg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.