E-junkie augusti månads tjäna pengar tips 2014

Vad är E-junkie?

E-junkie hjälper dig med onlineförsäljning. Du kan sälja e-böcker, mp3-låtar, programvara, ikoner, teckensnitt, konstverk, telefonkort, evenemangsbiljetter, cd-skivor, affischer, böcker, t-shirts och nästan allt annat du vill sälja på E-junkie. E-junkie har ingen transaktionsgräns, ingen startavgift och ingen transaktionsavgift.

E-Junkie för företagare

E-junkie erbjuer kundvagn och köp nu-knappar för att låta dig sälja nedladdningar och materiella tillgångar på din hemsida eller blogg, eBay, Craigslist, sociala medier som Facebook, Google Plus eller Myspace, och de flesta andra webbplatser. E-junkie stödjer kassor som använder PayPal Betalningar Standard, PayPal betalningar Avancerat, PayPal betalningar Pro, PayPal Payflow Pro, Authorize.Net, TrialPay, Clickbank och 2Checkout.

E-Junkie automatisera och säkrar digital leverans av filer och koder. Om du säljer materiella tillgångar, automatisera de beräkning av frakt och lagerhantering. Deras varukorg har en inbyggd moms, moms, emballage och fraktkostnads kalkylator.

 E-Junkie som Affiliate

Då du regisrterat dig som Affiliate., logga in ”Affiliate Admin”om du redan har gått med ett affiliate program och vill få dina länk koder. Då du är inloggad kan du enket  se dina resultat, kontakta Merchants, etc.

E-Junkie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.