Elcykel så kanske ni slipper p-elände

Jag har hjälp Uffe att göra en hemsida till sitt företag Blueswede. På den hemsidan säljer han bland annat elcyklar. En del kallar dem även för elscooter. Elcyklarna finns i färgerna orange och svart.

På valborgsmässoafton åkte vi bort till Valborgsfirandet i Skånes Fagerhult. Elcyklarna var lätta att parkera bland cyklarna så vi slapp gå så långt. Första maj åkte vi till Wings and trucks på Skånes Fagerhults flygplats. Där fick vi ställa cyklarna bland mopparna. Sedan åkte vi och fikade på Ritzy Nostalgi som hade jätte goda räkmackor.

elcykel elscooter

Maxhastigheten är 32 km/tim, Motoreffekt: 1000 W och den går  i 25 km innan det är dax att ladda. Vill ni ha mera fakta surfa till

 http://www.blueswede.se 
Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagarKommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.