Get your business online! Gratis youtube utbildning på engelska för företagare

Get your business online bra verktyg för företagare

Den 28 mars i år skrev  bloggade jag om ”Ditt företag online”. Ditt företag online är ett samarbete mellan Google och en del svenska företag. Nu har jag hittat den amerikanska motsvarigheten som heter Get your business online

I den svenska versionen ingår en gratis hemsida på Binero. I den amerikanska varianten Wingår en hemsida på Startlogic. De presenterar Google Analalytic, Adword, Apps, ebmasterstool och Trends som är bra verkty för den som startar företag.

På http://www.gybo.com/ kan du ladda ner ett arbetsblad. Google kallar det worksheet.

Du får tips och idéer hur du promotar din hemsida. Du får en checklista över vad som kan vara bra att ha på din hemsida. De nästan tjatar om att sidan ska vara responsive för de de andelen som surfar med mobilen ökar i hiskilig takt.

Har du placerat ditt företag på Google Maps?

De går i ett Youtubeklipp igenom hur man placerar sitt företag på Google Maps. Det är bra att placera sig på kartan. Då kan den som söker i sin mobil eller laptop hitta ditt företag då de befinner sig i företagets närhet.

Nu kan du välja fall du vill följa Get your business online på engelska eller läsa andra blogginlägget som är på svenska.

 

Blogg100 - Ett inlägg om dagen i 100 dagar

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.