Nästan så här såg min första hemsida ut

I förra veckan bloggade jag om litteraturtips från min gamla sida. Då jag var inne på One hittade jag en ännu äldre variant av hemsida. Tyvärr blir sidan lite reverserad då jag klippte och klistrade in sidan här på bloggen.

 Tjärna pengar på nätet© 2007 • Privacy Policy • Terms of Use

Tjäna pengar på nätet mål

 

Vår förhoppning är att visa er att små inkomster kan bli ganska mycket pengar i slutändan

 

Vi vill ge läsarna tips och ideer på hur man kan tjäna, spara och investera pengar på internet.

 

Ni får gärna maila oss om ni har förslag på hur man tjänar eller spar pengar på mail

 

info@tjanapengarpanatet.se

 

 

Varför inte följa oss på våran blogg

 

http://blogg.tjanapengarpanatet.se/

  Start

 

För företagare

Litteratur och hemsidor

Har man aldrig startat företag förr så krävs det en hel del information. Man hittar mycket bra information på www.verksam.se. Loggar du in där kan du även registrera enskild firma.

www.nyforetagarcentrum.se kan du också få hjälp att starta eget.  och Adlibrishar bar information om ekonomi och företagande och Storyteling har ljudböcker inom ämnet ekonomi.

Hemsidor, webhotell och webshop 

Då man statar företag så behöver du oftast en hemsida.  One.com är ett billigt alternativ från 12 kronor i månaden. Detta är något för den som är lite datakunnig och inte behöver en webshop. Behöver du en webshop är Crystone ett av de främsta då det gäller kvalitet, säkerhet och med kunnig support,dessutom en av de bästa i branschen då det gäller tillgänglighet.

Affiliateprogram

Vad är en affiliate? Det är förmedlingsmarknadsföring på internet.

Affiliator ger dig nu möjligheten att tjäna pengar genom att länka till Affiliator och du erhåller 7 kr per aktiv affiliate. Nu kan du öka dina inkomster på internet tack vare zanox! Zanox är tyskt affiiateföretag med kontor i Sverige och som har hemsida på svenska.svenskt affiliateföretag som förutom att man kan bli affliliate kan man köpa dess aktier på börsen. Adtraction vet att affiliates är deras viktigaste tillgång och belönar den som hjälper dem att utveckla deras nätverk. Rekryterar du nya affiliates till Adtraction får du en andel av Adtraction provision.

Visitkort

Vid varje möte med en människa är det viktigt att lämna ett så starkt intryck som möjligt. Genom att lämna ditt visitkort ger du en förstärkning av ditt intryck och efterlämnar ett minne av dig och ditt företag.

250 GRATIS visitkort + en GRATIS korthållare om du beställer idag!

Bank och säkra betalningar

Företagsspar Ikano Bank

Är sparkontot för dig som vill parkera företagets överskottslikviditet till en bra ränta. Du betalar inga avgifter och har alltid tillgång till dina pengar.

 

Spara som privat person Ikano bank

Förr eller senare behöver du kanske pengar till något roligt som till exempel en resa eller ge barnbarnen en guldkant i tillvaron. Ikano bank erbjuder hör ränta från första kronan.

 

Paypal

Vi kan hjälpa dig att skydda dina köp när du betalar med PayPal tack vare Pay pal skydd för köpare

Sign up for PayPal and start accepting credit card payments instantly.

Privatpersoner

Resor

Man kan spara mycket pengar genom att beställa resor på internet jämfört med om man beställer på resebyrå.

Bolag                                                                    

Boka drömresan billigt på Travellink »

Solresor

 

Flygstolen startsida

Att sälja kan alla göra

Jag har fyndat biljetter till olika turistarrangemang på Tradera. Nu när semestern är över så är det kanske dax att tömma garderober förråd och källare på en massa bra och ha. Varför inte lägga ut det på en annons på Tradera så någon annan kan ha nytta av de föremål som du själv tröttnat på.

 

Vill du göra dig av med din bil, Mc husvagn eller traktor finns

 

 

 

Båtlinjer

Stena Line

Trafikerar Göteborg – Frederikshavn, Varberg – Grenaa, Göteborg – Kiel och Karlskrona – Gdynia. Bli medlem i Stena Line eXtra, deras nya lojalitetsprogram och börja tjäna poäng på alla dina båtresor och allt det du köper ombord på Stena Lines linjer i Sverige, Norge, Danmark, Tyskland och Polen

http://www.stenaline.se

Bilen

Skruvat.se erbjuder dig bra priser och ett enkelt och bekvämt sätt att handla bildelar på. Webbshopen är öppen dygnet runt och när du väl bestämt dig för en vara så levererar de den direkt till dig eller närmaste utlämningsställe.
De erbjuder säkra betalningsalternativ i kombination med omfattande produktgarantier och en kompetent kundtjänst gör också att du kan känna dig trygg när du handlar på Skruvat.se
De arbetar med ledande grossister i Europa med så få mellanhänder som möjligt.
Detta tillsammans med att de inte har några stora butiker med mycket personal gör att de kan hålla ner sina kostnader och erbjuda dig som kund ett bättre pris.

Ange ditt bilnummer för att visa delarna som passar din bil.

Skruvat.se

Att köpa däck online hos Bythjul.com är både billigt och enkelt, även för dig som inte kan så mycket om däck eller fälgar. De hjälper dig att hitta passande sommardäck, vinterdäck och fälgar och du kan spara upp till 40 procent jämfört med din lokala däckverkstad.

 

Vad kostar det att bli av med en nyckelknippa eller kontokort

Nyckelbrickan gratis första året (ord pris 75kr/år). När någon hittar någons nycklar vet polisen genom SSF vem ägaren är.

SSF har Spärrtjänst för 199kr. Spärra betalkort, ID-handlingar, mobil, laptop, iPod, kamera m.m. via ett enda samtal. Personlig service dygnet runt. En Nyckelbricka ingår i abonnemanget.

SSF verkar på flera sätt till ett tryggare samhälle

 Svenska Stöldskyddsföreningen

 

Linas Matkasse

Du lagar maten! Nu är det bara att sätta igång! Med hjälp av deras goda och tydligt formulerade recept blir det enkelt för dig och din familj att laga bra mat!

Linas Matkasse

Marknadsundesökningar

You gov är ett företag där man får poäng för att fylla i undersöknoingar

Yougov

ett annat marknadsundersökningsföretag

MySurvey

Tjäna pengar på nätets  tre visioner

• Tjäna pengar»

En mindre arbetsinsats som till exempel blogg eller affiliate

• Spara pengar»

Till dina drömmar

• Investera»

Till framtida kapital

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.