Clickbank februari månads tjäna pengar tips 2015

 Kan man tjäna pengar på Clickbank?

En del svenskar tror inte det för att det inte får att tjäna pengar på Clickbank för det  finns inte några utbildningar på svenska språket. Vad de inte tänker på att många köper fackkurser och böcker på andra språk än svenska.

Clickbank är världens största försäljare av digitala produkter. De har över 10.000 digitala produkter till försäljning

Den som har en bra produkt och vill sälja och lägger ut den på Clickbank. Vid köp sköter Clickbank sedan betalningen. Inget krångel med att skicka fakturor. Du slipper marknadsföra ifall du inte vill.

Den som inte vill skriva ebok eller  lägga ut någon annan  digitalprodukt på  Clickbank kan bli affiliate. En affiliate marknadsför andras produkter och tjänar pengar när någon klickar på en länk så att det blir ett köp. Jämfört med svenska affiliateprogram betalar Clickbank bra provision vid försäljning. Normal provision ligger på 50-70%. Du kan kolla ditt intjänade belopp genom att logga in på ditt Clickbankkonto.

Det spelar ingen roll var i världen du befinner dig så kan du använda Clickbank. Ska du skriva ebok eller bli affiliate eller kanske både och? Du kanske vill gå med i Clickbank university?

Clickbank

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.