CoderDojo på Mindpark

Vad är CoderDojo?

Det är en irländsk, global och ideell rörelse av klubbar för barn och ungdomar som vill lära sig att programmera.På Mindpark pratar man svenska på Coderdojo. Coderdojo är gratis för ungdomar mellan 7-17 år.  Är du under 12 år så måste du ha en förälder med dig på Coderdojo.

Du behöver inte kunna programmera innan du kommer till Coderdojo.  Du kan skapa webbsidor, spel, appar, datoranimeringar, stop motion-film och mycket mer. Ledarna är  programmerare som gör CoderDojo på sin fritid, utan att få betalt.

Coderdojo håller till på det som tidigare hette Ship och numera heter Mindpark på tisdagar 17.30-19.30.

Ta med dig din bärbara dator. Anmäl dig till Coderdojo på

http://www.creativelab.nu/coderdojo/ 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.